Rentvandsanlæg

Rent vand giver rene ruder
Når det kommer til rengøring af vinduer og andre glaspartier, er der ingen tvivl om, at det absolut bedste resultat opnås med vand fra et rentvandsanlæg.
Og så er det til og med helt kemikaliefrit.

Fra alm. vand til varmt og ultra rent vand
I rentvandsanlægges gennemgår vandet en raffineret filtreringsproces fra almindeligt postevand til deioniseret vand med en PPM-værdi på 0. Med andre ord bliver vandet renset fuldstændig for kalk og andre små partikler, som ellers ville sætte sig på ruderne.
Det filtrede vand opvarmes herefter, for yderligere at fremme den rengørende effekt, inden det føres ud til slangerne og videre ud til børsterne.

Fleksibel og effektiv vinduesvask
Slange- og børstesystemet tilkoblet rentvandsanlægget gør det muligt at tilbyde en mere fleksibel vinduesvask af alt lige fra enkelte små vinduer til store glasfacader, udestuer – og sågar solcelleanlæg.
Glaselementerne rengøres først med vand og børste, og bagefter skylles alle urenheder af. Begge dele med det varme, rensede vand.
Efter rengøringen efterlades ruder og rammer våde, så vandet kan fordampe af sig selv. På denne måde vil vinduerne være helt rene og pletfri. 
Og derfor vil rengøring med vand fra et rentvandsanlæg heller aldrig give løbere.

Renere i længere tid
Skulle vinduerne dog efter de første gange vask med et rentvandsanlæg stadig se lidt plettede eller stribede ud, skyldes det, at det kan tage op til tre gange vask med renset vand at få gamle sæberester og film på vinderne vasket helt væk. Men derefter vil resultatet også være at se.
Ved at få film og sæberester væk er der nemlig ikke noget tilbage, der kan binde skidt til ruderne. 
Med et rentvandsanlæg vil dine ruder altså ikke blot fremstå mere perfekt rene, de vil også holde sig renere i længere tid, sammenlignet med traditionel vinduespolering med sæbe.

Top