• Prof. rengøring & vinduespolering siden 1970

  - med faste, kvalitetsbevidste medarbejdere

 • Prof. rengøring & vinduespolering siden 1970

  - kører fast overalt i midt-vestjylland

Professionel vinduespolering

- for erhverv, boligforeninger, private & det offentlige

Melchior A/S har udført professionel vinduespolering for mange af vores kunder i mere end 50 år – siden starten i 1970. Det må vel være den bedste anbefaling af vores kvalitet i udførelsen af vinduespolering samt tillige meget stor tillid til vores effektive og kompetente medarbejdere.

Vinduespolering op til 5. sals højde

Vi har investeret i et vaskeanlæg, således vi uden brug af stiger eller stilladser kan nå op til 5. sals højde. Det giver sikkerhed for vores medarbejdere, men sparer også vores kunder for store udgifter til stilladser og lifte. Hvis opgaven er højere lejer vi naturligvis lift, så vi kan klare al vinduespolering uanset bygningens højde og udformning.

Vi udfører således vinduespolering på bl.a. glastag, specielle vinduespartier, udestier, o.l. Kontakt os med jeres opgave, så skal vi nok løse den på bedste måde.

Omhyggelig & omsorgsfuld vinduespolering

Vi vasker vinduer med vores eget, afkalkede vand med en temperatur på op til 60 grader. Herved kan vi rengøre for fugleklatter og tilsvarende svære områder særdeles effektivt og fuldstændig miljørigtigt. Dog tager vi hensyn til oliebehandlede vinduer, idet vi her anvender koldt vand for ikke af ”afvaske” olien i træet. Det er vores kompetente medarbejdere, der alle har mange års erfaring i vores virksomheder, der finder den bedste løsning i hvert enkelt tilfælde.

Som en naturlig del af opgaven vasker vi sædvanligvis tillige vinduesrammer, hvilket især er vigtigt ved alu og plastvinduer, som ofte kan se beskidte ud.

I kender vores medarbejdere!

Det er ikke uvæsentligt, hvem der kommer i jeres virksomhed eller bolig. Vi tilbyder fast og velkendt personale, der kender jeres ønsker og behov. I får derved en ”kendt” medarbejder hver gang, som I kan være helt trygved, og som kender opgaven og jeres krav. Det skaber engagement og ansvar og resulterer i den bedste rengøring og vinduespolering.

Vi oplærer selv vores personale, så de kender de præcise arbejdsrutiner og korrekte rengøringsmetoder.

- også indvendig vinduespolering

Melchior A/S udfører naturligvis også indvendig vinduespolering, som regel efter en aftalt tidsplan. Her kontakter vores medarbejder selv kunden for at aftale, hvilken dag der passer bedst, eller hvornår han kan afhente en nøgle. Det bliver så indpasset i den faste uge-køreliste.

Miljøvenlig vinduespolering

Vi anvender ingen sæbe eller kemikalier, men udelukkende afkalket, blødt vand fra vores eget vandbehandlingsanlæg. Vores biler medbringer derved det mest optimale vand til rengøring af vinduer, som efterlader dem blitzblanke og uden striber - hver gang. Og afløbsvandet kan vande de grønne områder eller opsamles i kloaken uden miljømæssige påvirkninger overhovedet. Ved særlige vinduer tilsætter vi evt. en uanselig mængde afspændingsmiddel, som giver det bedste og mest holdbare resultat.

Specialopgaver indenfor vinduespolering & rengøring

Udover den almindelige vinduespolering og rengøring opstår der ofte behov for specialrengøring, rensning af tag og tagrender, o.l..

Gennem årene har vi erfaret, at vores faste kunder nyder stor glæde af, at de kan benytte samme rengøringsfirma til specialrengøring og andre opgaver, og derfor er det en helt naturlig og selvfølgelig service, som vi også tilbyder – og tilpasser efter jeres behov.

Det siger vores kunder om os...

Vi tilbyder til erhverv & private...

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Rensning af solceller
 • Algebehandling
 • Skilterengøring
 • Akutrengøring
 • Rensning af tag & tagrender