• Prof. rengøring & vinduespolering siden 1970

  - med faste, kvalitetsbevidste medarbejdere

 • Prof. rengøring & vinduespolering siden 1970

  - kører fast overalt i midt-vestjylland

Professionel rengøring

- for erhverv, boligforeninger, private & det offentlige

Melchior A/S har mange års erfaring i professionel og effektiv rengøring for virksomheder, butikker, boligforeninger, private og det offentlige. Mange af vores kunder har vi serviceret siden 1970, hvilket må være den bedste anbefaling for vores omhyggelige kvalitet samt stabile og værdsatte medarbejdere.

Vi foretager såvel den daglige eller ugentlige rengøring som den årlige hovedrengøring, hvor alle hjørner, flader og skabe bliver grundigt rengjort.

Vi anvender kalkfrit vand, således at rengøringen ikke efterlader striber eller kalkpletter, ligesom vi tillige kan foretage hygiejnisk rengøring af IT-udstyr.

Rengøring af skilte & facader

Skilte- og facaderengøring er et andet af vores områder, hvor vi med varmt, afkalket vand kan få plast- og aluskilte samt facader til at fremstå pæne og skinnende – hver gang.
Desuden kan vi foretage tagrensning samt rensning af tagrender efter nærmere aftale.

Håndværkerrengøring og akut-rengøring

Vi hjælper også med specialopgaver som rengøring efter håndværkerbesøg, hvor der er behov for en mere specialiseret rengøring.

Det kan også være, at uheldet har været ude, og der er sket brand- eller vandskade. Efterudbedring af skaderne kan vi sikre den grudige rengøring i alle hjørner og kroge, der gør rummet, lagerhallen, eller butikken anvendelig og indbydende for medarbejdere, kunder og besøgende igen.

I kender vores medarbejdere!

Det er ikke uvæsentligt, hvem der kommer i jeres virksomhed eller bolig. Vi tilbyder fast og velkendt personale, der kender jeres ønsker og behov.

I får derved en ”kendt” medarbejder hver gang, som I kan være helt trygved, og som kender opgaven og jeres krav. Det skaber engagement og ansvar og resulterer i den bedste rengøring og vinduespolering.

Vi oplærer selv vores personale, så de kender de præcise arbejdsrutiner og korrekte rengøringsmetoder.

Miljøvenlig rengøring

Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, hvor vi tillige minimerer dosering af hensyn til miljøet - og naturligvis også indeklimaet og arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

- noget med certificering af rengøringsmidler???
- hvad med læge- & tandlægeklinikker i.h.t. Nationale Infektionshygiejniske retningslinjer??

Specialopgaver indenfor vinduespolering & rengøring
Udover den almindelige vinduespolering og rengøring opstår der ofte behov for specialrengøring, rensning af tag og tagrender, o.l..
Gennem årene har vi erfaret, at vores faste kunder nyder stor glæde af, at de kan benytte samme rengøringsfirma til specialrengøring og andre opgaver, og derfor er det en helt naturlig og selvfølgelig service, som vi også tilbyder – og tilpasser efter jeres behov.

Det siger vores kunder om os...

Vi tilbyder til erhverv & private...

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Rensning af solceller
 • Algebehandling
 • Skilterengøring
 • Akutrengøring
 • Rensning af tag & tagrender