• Prof. rengøring & vinduespolering siden 1970

  - med faste, kvalitetsbevidste medarbejdere

 • Prof. rengøring & vinduespolering siden 1970

  - kører fast overalt i midt-vestjylland

Melchior A/S

- professionel rengøring & vinduespolering siden 1970 med faste, kvalitetsbevidste medarbejdere

Melchior A/S er en kendt og anderkendt virksomhed i det midtvestjydske indenfor rengøring, vinduespolering, algebehandling samt andre mere specialiserede rensningsopgaver. Vi servicere både erhvervsvirksomheder, butikker, kontorbygninger, boligforeninger, plejehjem, banker, private og det offentlige.

Blandt vores kunder har flere været hos os i mere end 50 år, hvilket vi kan takke vores gode, faste medarbejdere for dette flotte skulderklap. Vi er 10 faste medarbejdere samt et net af faste underleverandører, der varetager vores opgaver i områder, der ligger uden for vores arbejdsområde.  Men alle er oplært i vores ånd med at sætte kunden i centrum, levere bedste kvalitet hver gang og altid med et smil.

Historien bag Melchior A/S

Melchior A/S (som i starten hed Vestjysk Rengøring) blev startet i 1970 af min far ude ”vestpå” i Bur. Virksomheden udførte opgaver indenfor rengøring og vinduespolering samt tillige vaskeri. Virksomheden var allerede dengang kendt og anerkendt for kompromisløs kvalitet, kompetente medarbejdere og tilfredse kunder. Vi har stadig i dag kunder, der startede hos Melchior A/S helt tilbage i 1970 - altså haft et godt samarbejde med os i over 50 år, og det ser vi som den bedste anbefaling af vores virksomhed og medarbejdere.

I 1979 overtog Steffen Melchior virksomheden, men i de følgende 2 år drev han virksomheden sammen med faderen, som derefter varetog et kombineret vaskeri og renseri i Grindsted.
3. generation - sønnen Kenneth - er allerede en del af firmaet. Efter endt uddannelse i administration og 8 års ansættelse hos TV MidtVest varetager han i dag bl.a. vores IT, men naturligvis også vores kerneprodukt: vinduespolering og rengøring.

Steffen og Kenneth kører nu parløb, og sønnen har nu et ejerskab på 30% af Melchior A/S.

Rekruttering

Vores rekruttering sker typisk gennem vores faste team af medarbejdere, som er vores jobambassadører. De kender standarden og vores krav og kan bedre end nogen anden, udvælge nye medarbejdere til os. Det giver virkelig kompetente og arbejdsivrige medarbejdere.

Ledige stillinger

Der pt. ingen ledige stillinger.

Oplæring af fast personale

Hos Melchior A/S oplærer vi selv vores medarbejdere, så vi sikrer os, at de får samme syn på kvalitet og service, som virksomheden er bygget på. Vi ønsker vores kunder det bedste, og derfor prioriterer vi et fast og veloplært team af medarbejdere højt.

Vores medarbejdere er tilknyttet faste kunder, så de kender lokalerne og opgaverne godt. Det giver større ansvar og dermed bedre resultat og tryghed for både kunder og personale.

Steffen Melchior

Tlf. 4042 3088

Kenneth Melchior

Tlf. 4255 6362

Michael Larsen

Tlf. 2441 3815

Kent Lorentzen

Tlf. 6024 9516

Det siger vores kunder om os...

Vi tilbyder til erhverv & private...

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Rensning af solceller
 • Algebehandling
 • Skilterengøring
 • Akutrengøring
 • Rensning af tag & tagrender
Vinduespolering i holstebro